Aanleg van opritten en terrassen

Peter Vercauteren zorgt voor de aanleg van uw terras in uw tuin of de oprit voor uw wagen. Maak uw keuze tussen verschillende soorten tegels of natuursteen.

Tegels of natuursteen

Voor de aanleg van terrassen in Berlaar moet u bij Peter Vercauteren zijn. De zaakvoerder is een expert in vloer- en tegelwerken. Hij werkt niet met hout, klinkers of andere materialen, want elk materiaal vraagt om specifieke machines en vergt een eigenhandige aanpak. Vercauteren vestigt zijn aandacht liever op één ding. En dat maakt van hem een echte specialist ter zake.

Het bedrijf neemt de volledige aanleg voor zich. Het breekt eerst het oude terras of de oude oprit uit, voorziet terug de nodige ondergrond, de egale stabilisatielaag, om vervolgens de stenen van uw keuze te plaatsen. Daarna volgt de afwerking.

En er is meer

Peter Vercauteren is niet alleen een expert in terrassen of opritten, hij voert alle vloer- en tegelwerken bij u thuis uit, zowel binnen als buiten, zowel op de grond als tegen de muur. Ook voor het uitbekleden van trappen wordt hij veelvuldig gevraagd in de regio Antwerpen en daarbuiten. 

Als u meer wilt weten over de verschillende mogelijkheden, prijzen wil aanvragen of andere vragen heeft, neemt u gerust contact op met de zaakvoerder.

Back to Top