Uitbekleden van trappen

Peter Vercauteren - Berlaar - Trappen Peter Vercauteren zorgt voor de afwerking van uw trap in verschillende soorten tegels en natuursteen. Precisie verzekerd!

Natuursteen

Net zoals bij de aanleg van terrassen of bij zijn andere vloer- en tegelwerken, werkt Peter Vercauteren enkel met tegels of natuursteen. Hij werkt dus geen trappen af in hout of metaal. zijn expertise inzake tegels en zijn liefde voor de natuursteen maken van hem de ideale vakman voor het uitbekleden van trappen in Berlaar.

Op basis van herkomst, structuur en de geologie, kunt u natuurlijk duizenden soorten natuursteen onderscheiden. Voor trappen zijn graniet en marmer de meest voorkomende. De kleur van marmer kan variëren van wit tot zwart, soms groen, geel of rood en is meestal geaderd of gewolkt. Het komt zowel voor in traditionele als in moderne woningen. Graniet is doorgaans de duurste natuursteensoort, maar ook wel de meest duurzame.
Graniet heeft een strak karakter.

Meer informatie

De zaakvoerder vertelt u graag alles wat u wil weten voor de (her)aanleg van uw trap. Ook voor een badkamerrenovatie kunt u bij het bedrijf uit Berlaar terecht. Voor alle informatie of de aanvraag van een prijsofferte, neemt u best contact op.

Back to Top