Vloer- en tegelwerken

Gaat u bouwen of verbouwen?
Dan kan Peter Vercauteren u helpen met uw vloer- en tegelwerken in Berlaar. Alles wat met tegels te maken heeft, daar is het bedrijf goed in.

Vlotte service

Peter Vercauteren breekt uw oude vloer uit en zorgt voor de nieuwe vloerbedekking. Dat kan zowel voor particulieren als voor bedrijven. Niet alleen binnen, maar ook uw terras buiten, kan door het bedrijf betegeld worden. De zaakvoerder staat steeds garant voor een vlotte service en een mooie afwerking.

Ook muren kunnen betegeld worden. Denk maar aan zwembaden, keukenmuren of de afwerking van uw badkamerrenovatie. Dat laatste neemt Peter Vercauteren trouwens geheel voor z’n rekening. Glasmozaïek is daarbij een veelgebruikte tegelsoort.

Het bedrijf werkt enkel met keramische tegels, betontegels en natuursteen. De zaakvoerder specialiseert zich liever grondig in één soort materiaal, dan maar voor de helft in tien verschillende materialen. Hij heeft dan ook echt kennis van zaken. Uw tegel is zijn passie.

Prijs-kwaliteit

Peter Vercauteren rijdt met zijn camionette rond in heel de provincie Antwerpen en daarbuiten. Zijn tegels koopt hij aan bij twee grote bedrijven en zijn van de beste kwaliteit. En toch betaalt u er de juiste prijs voor! Meer informatie nodig over vloerwerken of tegelwerken? Neem vandaag contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Back to Top