CONTACTEER ONS

UW BADKAMERRENOVATIE VOOR EEN EERLIJKE PRIJS

Voor de renovatie van uw badkamer bent u bij Vloerwerken Vercauteren uit Berlaar aan het juiste adres. Wij garanderen u een hoogstaande afwerking van uw volledige badkamerrenovatie, volledig volgens uw wensen.  

VAN A TOT Z 

Een volledige renovatie van uw badkamer vereist vakmanschap. Vloerwerken Vercauteren biedt u een totaaloplossing met coördinatie van alle werken. Door onze jarenlange ervaring met deze projecten, hebben wij zeer goede contacten opgebouwd met onderaannemers, gespecialiseerd in loodgieterij en elektriciteitswerken. Wat voor u betekent, dat u slechts één aanspreekpunt hebt voor uw volledige renovatieproject. Wij zorgen voor een vlotte werking en de perfecte uitvoering. 

PRIJSBEPALING 

Bij het eerste kennismakingsgesprek bij u thuis, brengt u ons op de hoogte van uw concrete plannen voor uw badkamerrenovatie. Wij bekijken, samen met u, wat de verschillende mogelijkheden zijn. Na ons gesprek krijgt u één duidelijke offerte voor alle werken. Na uw goedkeuring gaan wij voor u aan de slag. Van zodra de renovatie kwaliteitsvol is afgerond, krijgt u van ons één factuur voor alle werken. 

Wenst u meer informatie over een badkamerrenovatie? Contacteer ons vandaag nog en vraag vrijblijvend een offerte aan! 

Of hebt u nog andere plannen? Bij Vloerwerken Vercauteren kan u ook terecht voor vloer- en tegelwerken, terrassen en trappen.