CONTACTEER ONS

AANLEG VAN OPRITTEN EN TERRASSEN

U wenst een nieuwe oprit of terras? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Onze expertise garandeert u een perfecte plaatsing met hoogstaande materialen, vakkundig door ons uitgevoerd. 

TEGELS OF NATUURSTEEN 

Elk materiaal vereist een eigenhandige aanpak en specifieke machines. Bij Vloerwerken Vercauteren kiezen wij om uitsluitend met tegels en natuursteen te werken. Hierin hebben wij een jarenlange ervaring opgebouwd. De zaakvoerder, Peter Vercauteren, is hierin een echte specialist. Hij zorgt ervoor dat uw terras of oprit perfect geplaatst wordt, volledig naar uw wensen en uw budget. 

WERKWIJZE 

Vloerwerken Vercauteren zorgt voor de volledige aanleg van uw terras of oprit van A tot Z. Wij starten met het uitbreken van uw oude terras of oprit. Vervolgens voorzien we terug de nodige ondergrond en een egale stabilisatielaag. Dan gaan we over tot het plaatsen van de tegels of natuursteen van uw keuze en volgt de afwerking. 

Wenst u meer informatie over de aanleg van een terras of een oprit? Contacteer ons vandaag nog en vraag vrijblijvend een offerte aan! 

Of hebt u nog andere plannen? Bij Vloerwerken Vercauteren kan u ook terecht voor vloer- en tegelwerken, badkamerrenovatie en trappen.