CONTACTEER ONS

UITBEKLEDEN VAN TRAPPEN

Een nieuwe of bestaande trap uitbekleden? Bij Vloerwerken Vercauteren uit Berlaar bent u aan het juiste adres. Bij ons kan u rekenen op een vlotte voorbereiding, een perfecte plaatsing en het gebruik van kwaliteitsvolle materialen. Precisie verzekerd! 

TEGELS OF NATUURSTEEN 

Ook voor het uitbekleden van uw trap, kiezen wij ervoor om uitsluitend te werken met tegels en natuursteen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij hierin de nodige expertise opgebouwd. Bij de uitbekleding van trappen kiest men zeer vaak voor natuursteen. Graniet en marmer zijn de meest voorkomende, maar op basis van herkomst, structuur en geologie zijn er duizenden soorten natuursteen. De kleur van marmer kan variëren van wit tot zwart, soms groen, geel of rood en is meestal geaderd of gewolkt. Graniet is doorgaans de duurste natuursteensoort, maar wel de meest duurzame én de nummer 1 voor wat betreft karakter en klasse. 

WERKWIJZE 

Een nieuwe trap bekleden of een bestaande trap renoveren vergt veel ervaring en vakkennis. Vloerwerken Vercauteren zorgt met zijn expertise voor een professionele aanpak, van opmeting tot plaatsing. Uw nieuwe trap zal de eyecatcher worden in uw interieur! 

Wenst u meer informatie over het uitbekleden van trappen? Contacteer ons vandaag nog en vraag vrijblijvend een offerte aan! 

Of hebt u nog andere plannen? Bij Vloerwerken Vercauteren kan u ook terecht voor vloer- en tegelwerken, badkamerrenovatie en terrassen.