CONTACTEER ONS

VLOER- EN TEGELWERKEN

Vloerwerken Vercauteren in Berlaar is specialist in het plaatsen van vloeren en tegels. Onze vakkundige aanpak zorgt ervoor dat uw vloeren en tegels perfect geplaatst worden. Kwaliteit en service komt voor ons op de eerste plaats!  

VLOTTE SERVICE 

Wij zorgen voor alle werken van A tot Z. Wij breken uw oude vloer uit, zorgen voor een egale ondergrond en plaatsen uw nieuwe vloerbedekking. U kan bij ons terecht voor zowel vloeren binnen als voor vloeren buiten, zoals terrassen

Ook uw muren betegelen wij op een professionele manier.  Dit gaat van het betegelen van zwembaden, keukenmuren, muren in een toiletruimte tot de volledige afwerking van een badkamerrenovatie. Glasmoza├»ek is voor dit laatste een veel gebruikte tegelsoort. Natuurlijk werken wij alles steeds waterdicht af, wat zeer belangrijk is voor de natte ruimtes. 

Vloerwerken Vercauteren werkt uitsluitend met keramische tegels, betontegels en natuursteen. Hierin zijn wij echt specialist! 

PRIJS - KWALITEIT 

Wij voeren elke opdracht tot in het kleinste detail uit, in nauw overleg met onze klant. Wij werken met tegels van de hoogste kwaliteit. Reeds vele jaren kopen wij aan bij twee grote leveranciers. Door onze opgebouwde klantenrelatie kunnen wij u kwaliteitsvolle tegels aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Uw tegel is onze passie! 

Wenst u meer informatie over vloer- of tegelwerken? Contacteer ons vandaag nog en vraag vrijblijvend een offerte aan! 

Of hebt u nog andere plannen? Bij Vloerwerken Vercauteren kan u ook terecht voor badkamerrenovatie, terrassen en trappen.

In beeld